mz stille kracht

STILLE KRACHT WILMA KODDE

mz_icoon rubriek

Wat zijn je werkzaamheden binnen de club?

“Ik ben bij de vereniging terecht gekomen sinds mijn zoon ging voetballen. Toen hij bij de E’s speelde, werd ik leider. Nu voetbalt hij bij D1. Vervolgens is mij gevraagd binnen de club de kleding te regelen, zoals jassen en shirts, en daarnaast ook de andere materialen zoals bijvoorbeeld de ballen. Ik ben niet met de sponsoring bezig, maar wanneer shirts kapot zijn, bestel ik nieuwe. 

Ook houd ik in de gaten dat spullen niet kwijtraken. Dit doe ik voor de gehele jeugd en de senioren. 

En ik zit in de activiteitencommissie. Laatst hebben we de MZC-clubdag georganiseerd. Daarnaast wordt binnen de activiteitencommissie onder andere het Sinterklaasfeest en de penaltybokaal georganiseerd.”

 

Hoeveel tijd ben je bezig met al deze werkzaamheden?

“Met kleding heb ik vooral in het begin van het seizoen veel werk gehad. Als dit eenmaal loopt dan is dit meer een kwestie van bijhouden. Activiteiten zijn er nog niet veel geweest, dus heb hier ook nog niet heel veel tijd in gestoken. Wekelijks ben ik wel met D1 bezig, zo ga ik bijvoorbeeld altijd mee met de wedstrijden.”

 

Met wie werk je voornamelijk samen?

“Voor de materialen ben ik het enige aanspreekpunt. Bestellen doe ik wel in overleg met het bestuur. Ook in verband met het budget; ik niet zomaar alles bestellen. 

Voor de hulp bij D1 overleg ik met de trainers van dat team en in de activiteitencommissie zitten op dit moment ook Monique van Toledo en Anita den ouden. Voor de activiteitencommissie zoeken wij ook nog vrijwilligers! Op dit moment is alles nog wat beperkt doordat dit naast ons eigen werk veel tijd kost en daarom zou het fijn zijn als er met meer mensen aan gewerkt kan worden.”

 

Wat vind je het leukst aan je vrijwilligerswerk? En wat zijn leuke momenten?

“Het leukste vind ik dat wat ik doe afwisselend is. Ik ben steeds met iets anders bezig. Ik vind het vooral leuk als er een barbecue is, een feestje, zoals bijvoorbeeld de MZC-dag. De vrijwilligersavond die jaarlijks plaatsvindt vind ik ook altijd erg leuk. En natuurlijk het kampioenschap van het 1e elftal!”

 

Tekst: Stella Vogelzang en Gwenda Jochem

 

“Kleding is

vooral in het

begin van

het seizoen

veel werk”Stille Kracht Kodde

17/20
Loading ...