mz stille kracht

STILLE KRACHT JANINE HEIJBOER

mz_icoon rubriek

Sinds de winterstop ben je toegevoegd aan het bestuur en neem je tegelijk met Saskia van Velthoven zitting in de sponsorcommissie. Wat zijn je plannen?
“We willen ons als sponsorcommissie zichtbaar maken en de contacten met de sponsoren naar een hoger niveau brengen. Sponsoring valt of staat met goed contact met de sponsor. In een later stadium willen we graag de business-to-business uitbreiden.”  

 

Je was reeds kantinevrijwilliger. Blijf je dat ook nog doen?

“Ja, ik blijf samen met Hanny Kraayenbrink 1 bardienst in de maand op zaterdagochtend draaien. Ik vind het enorm gezellig, je ziet veel mensen en daar houd ik van.”  

 

Heb je een beeld wat je te wachten staat of is het toch ook een beetje een sprong in het diepe?

“In grote lijnen weet ik wat me te wachten staat. Natuurlijk moeten nog een aantal zaken eigen worden, maar dat komt vanzelf. In het nieuwe voetbalseizoen zullen we stevig in het zadel zitten en verder kunnen bouwen aan een mooie toekomst.”  

 

Je komt uit een echte sportfamilie.

“Sport is mijn hele leven al een belangrijk onderdeel geweest. Zelf loop ik 2 tot 3 keer in de week hard bij AV Deltasport, en ik probeer 1 keer in de week krachttraining te doen. In de zomer zit ik veel op de racefiets. Met voetbal ben ik opgegroeid. Ik heb zelf een aardig tijdje in de zaal gevoetbald. En in de familie is voetbal wat de klok slaat. Mijn zwager Ronald heeft op een hoog niveau gevoetbald en zit nu in het trainerscircuit. In mijn eigen gezin is voetballen ook de nummer 1. Jacco voetbalt in het 4e  en traint de meisjes C1. Zoon Sven voetbalt in het eerste, loopt stage bij C1 en traint E1. En dochter Iris voetbalt bij de meiden B1. Dus een ritje richting MZC is bij ons niet vreemd.”  

 

Heb je eerder bestuursfuncties vervuld?

“Nee, maar ik sta altijd open voor nieuwe dingen, dus ik stap hier vol goede en positieve moed in.”  

 

Je was eerder actief in een vergelijkbare rol bij JVOZ?

“In de jaren die Sven bij JVOZ speelde, heb ik een aantal jaren zitting gehad in de Business Commissie. Ik was daar verantwoordelijk voor de talentsponsoren. En samen met nog twee collega’s verantwoordelijk voor alle B2B-momenten en -evenementen. Ik heb daar heel veel geleerd en dat hoop ik te kunnen gebruiken binnen MZC’11.”  

 

Wat zijn je eerste ervaringen bij MZC in je nieuwe rol?

“Daar kan ik kan nog niet veel over zeggen. December was een maand waarin veel wordt afgerond om in januari alles weer op te pakken. Dat gaf mij de tijd om me in alles in te lezen. De collega’s die ik heb ontmoet hebben dezelfde instelling en staan op dezelfde manier in als ik. Dus dat komt goed.”  

 

Wat zijn de eerste zaken die je op wilt pakken?

“Zoals ik al zei: het eigen maken van alle zaken en veel gesprekken voeren met de verschillende commissies. Vooral met de activiteitencommissie. Zij werken zelfstandig, maar we willen graag dat activiteiten en sponsoren één geheel wordt.”        

“In ons gezin

is voetballen

nummer 1.

Een ritje MZC

is bij ons niet

vreemd”mz-stille kracht

MZC Stille Kracht

6/12
Loading ...