Leuk en leerzaam

COPY W cover spreuk

 

 

 

Ik ben Ole. Ik ben 11 jaar en mijn hobby’s zijn hockey, tennis, longboarden en ik vind voetbal ook leuk. En ik ben Floor. Ook ik ben 11 jaar en ook mijn hobby’s zijn hockey, longboarden en voetbal. We zitten in groep 8 en samen met andere kinderen zitten we in de Plusklas.

 

De Plusklas houdt in dat je wat  slimmer bent dan de andere kinderen en je loopt in minstens 3 vakken 1 jaar voor. Je doet opdrachten waar je soms best wel lang over na moet denken. Je hebt ook een ambitie-opdracht, pittigeplus-opdracht en een gezamenlijke opdracht. Een ambitie-opdracht heeft te maken met een beroep dat je later wilt gaan doen. Een pittigeplus-opdracht komt uit de pittigeplus-torens. Stijn en Floor hadden de opdracht: Maak een sky-rail knikkerbaan. Femke en Ole hadden een opdracht waarbij ze allerlei proefjes moesten doen. Aan het begin van het jaar hadden alle jongens de opdracht: Mijn vakantieparadijs. De meisjes hadden de opdracht: Ontwerp je eigen droomschool.

 

In de toekomst zouden we het leuk vinden als je je opdrachten zelf mocht kiezen en als wij ongeveer 2 keer per jaar een middag op excursie zouden gaan. De Plusklas is heel erg leuk omdat je er al je creativiteit in kwijt kan, je kan je eigen keuzes maken, en je leert er ook nog eens heel erg veel van.

W home
W strook klein
W_Plusklas

Plusklas

5/10
Loading ...