Wereldtaal

COPY W cover spreuk

 

 

 

Ik ben Marisa Holm en ben geboren in Valencia, Spanje. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, die ook op de Willibrordus hebben gezeten. Sinds 1994 woon ik in Nederland. Eerst in Rotterdam en in 1996 ben ik naar Zierikzee verhuisd.

 

Ik geef Spaans aan de kinderen van de Plusklas uit groep 7 en 8. Het is heel compleet en eigenlijk hetzelfde als de talen die je in de brugklas krijgt: woordjes leren, tellen, klok kijken, grammatica, uitspraak, Spaanse uitdrukkingen en basisbegrippen als dagen van de week, de maanden, seizoenen, en dingen die belangrijk zijn in het dagelijkse Spaanse leven. 

 

Ik ben trots op het enthousiasme van de kinderen. Ze leren daardoor echt heel goed en snel een best lastige taal.  In de toekomst zou ik graag aan alle kinderen uit groep 7 en 8 les willen geven. Spaans is een belangrijke wereldtaal en je ziet dat er steeds meer naar gevraagd wordt naast het Engels, Frans en Duits. Daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen. Dus als het aan mij ligt, kom ik nog een paar schooljaartjes terug... Ik vind het leuk les te geven op een school die het belang inziet om kinderen al vroeg vreemde talen te laten leren. En Spaans wordt steeds belangrijker. Let maar op...

W home
W strook klein
W_Plusklas

Spaans

5/10
Loading ...