Nieuwsgierig

COPY W cover spreuk

 

 

 

Mijn naam is Erik Steegmans en ben directeur. Ik ben getrouwd en we hebben 3 kinderen. Ik ben op 10 oktober 1955 in Brabant geboren. Je schijnt het aan mijn stem te kunnen horen.  

 

Als directeur moet je van vele markten thuis zijn. Je moet leiding en les kunnen geven. Heel technisch ben ik niet, maar kleine technische problemen probeer ik wel zelf op te lossen. Ik vind het leuk om te doen en vaak bespaart het veel geld. Wat dat betreft ben ik toch wel een beetje een Zeeuw geworden. 

 

Wetenschap en techniek betekent volgens mij dat je nieuwsgierig bent naar hoe iets werkt of iets in elkaar zit. Wat er in de toekomst gebeurt, komt in principe mede door de wetenschap en de techniek. Ondanks onze beperkte middelen kunnen we kinderen toch enthousiast maken voor dit vak.  

 

Ik hoop dat de bezuinigingen op het onderwijs stoppen en dat wij of het bedrijfsleven willen investeren in een vakleerkracht Wetenschap en Techniek. Deze ‘digitale glossy’ was er niet gekomen als er niet diverse mensen nieuwsgierig waren geworden naar de wetenschap en de techniek van communicatie. Laten we de kinderen proberen met z’n allen nieuwsgierig te maken wat er in de toekomst allemaal mogelijk zou kunnen zijn. 

W home
W strook klein
W_Plusklas

Wetenschap & Techniek

5/10
Loading ...